GDPR policy

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

När en beställning av produkter sker registreras beställaren som kund hos Telfa AB. Kundregistret innehåller de kontaktuppgifter och informationen om beställning som kunden själv har lämnat. Personuppgifterna används sedan för administration av våra tjänster som exempelvis leveransen, relaterad information, marknadsföring av Telfa AB's varor och tjänster, profilering (dvs. en analys av kunden för att kommunicera med kunden på bästa sätt) samt för viss statistik, utvärdering och kvalitetssäkerhetsarbete. Det finns ingen möjlighet att vara kund hos Telfa AB om en inte godtar denna behandling av personuppgifter.

Kundens uppgifter kan komma att hanteras av ett så kallat personuppgiftsbiträde som är behjälpligt vid bolagets kommunikation med kunden. Detta personuppgiftsbiträde kommer då endast att behandla uppgifterna i enlighet med de syften som kundens personuppgifter samlats in för.

Telfa AB kommer att behålla kundens uppgifter så länge kunden är kund hos företaget, samt i ytterligare 5 år för ovanstående syften. Därefter kommer de att sparas för olika lagkrav, som exempelvis bokföringslagen. När den tiden har passerats kommer kundens personuppgifter att raderas.

Behandlingen av kundens personuppgifter i Telfa AB's kunddatabas sker med stöd av beställningsavtalet, rättsliga förpliktelser och berättigat intresse. När det gäller berättigat intresse använder bolaget kundens uppgifter exempelvis för att anpassa bolagets kommunikation till kunden baserat på kundens köp.

Personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter är Telfa AB. Kunden har rätt att kostnadsfritt få information om vilka personuppgifter som förekommer om kunden i bolaget. Om kund anser att en uppgift är felaktig eller missvisande bör kunden höra av sig snarast till kontaktuppgifterna nedan.

Tel: 075-24 24 450
Postadress: Telfa AB, Box 1011, 573 28 Tranås
E-postadress: [email protected]

Om kunden inte vill att dennes uppgifter ska användas för marknadsföring eller profilering i marknadsföringssyfte, vänligen kontakta Telfa AB via e-post på [email protected].

All behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i dataskyddslagstiftningen GDPR. För en fullständig genomgång av hur bolaget behandlar kundens personuppgifter, vänligen se bolagets integritetspolicy genom att följa denna länk.

Kundsupport

Kontakta vår kundsupport så hjälper vi dig!  - Vår växel är öppen vardagar 08.00-17.00 med lunchstängt mellan 12:00-13:00

phone 075-24 24 450

Skicka e-post Skicka e-post