Verderflex

Verderflex Telfa
En tillverkare med fokus på att leverera innovativa lösningar inom peristaltisk pumpning.

VERDERFLEX producerar ett brett utbud av peristaltiska pumpar för de högsta industriella och hygieniska standarderna för applikationer inom livsmedel, dryck, biofarma, kemisk industri och avloppshantering. Slangarna tillverkas med det högsta antalet förstärkande lager som finns på marknaden.

Företaget grundades i början på 1960-talet och har genom åren byggt upp och utvecklat ett omfattande produktsortiment: från slangpumpar med integregerad styrutrustning, till de mest exakta OEM-doseringsslangpumparna och datorstyrda pumpar med avancerad teknologi. Deras pumpar testas enligt en omfattande certifierad testprocedur, och med en produktionsanläggning placerad i Castleford, Storbritannien. Ända sedan starten har Verderflex kontinuerligt utvecklat och förfinat sin teknologi för att möta kraven från olika industriella applikationer.

Som en del av VERDER LIQUIDS drar Verderflex nytta av fördelarna med att vara en del av en större koncern och med en vision att vara en pålitlig partner med nära relation till sina kunder. 

Företagsfakta

  • Grundat i början på 1960-talet
  • Produktion i Castleford, Storbritannien
  • Del av Verder Liquids
Divider
Kundsupport

Kontakta vår kundsupport så hjälper vi dig!  - Vår växel är öppen vardagar 08.00-17.00 med lunchstängt mellan 12:00-13:00

phone 075-24 24 450

Skicka e-post Skicka e-post