Det här är Telfa AB

Telfas vision är att vara den ledande aktören på pumpar för hygien, livsmedel och industrikunder i Sverige. 

Med över 40 års erfarenhet marknadsför vi pumpar och pumpaggregat från ledande tillverkare till den svenska industrin. Med våra kunniga medarbetare och breda sortiment monterar, testar och anpassar vi pumpen efter ert behov för ett hållbart och långsiktigt pumpande. Vi har säljkontor i utspridda delar av Sverige och vårt huvudkontor finner ni i Tranås där vi har en egen pumpverkstad samt lager.
Telfa är en del av OEM International AB.

"Alla kan leverera en pump. Vi levererar den som passar."

KUNNIGA SÄLJARE

Våra säljare har kunskap om hela vårt omfattande produktprogram och genomgår kontinuerligt utbildningar för att vara uppdaterade kring produktnyheter och möjligheter i sortimentet.
Vi besöker er gärna i er verklighet så att vi tillsammans kan definiera era behov och förväntningar i en behovsanalys, vilken blir grunden för att hitta exakt rätt pumplösning.

PRODUKTSPECIALISTER

Våra produktansvariga har djup specialistkunskap kring våra tillverkares pumpar. De ansvarar för kontakten med tillverkarna och står för utbildning och support till säljare och kunder. 
Att utveckla och hålla vår produktinformation uppdaterad är en naturlig del i arbetet.

KUNDSUPPORT

Med produktutbildad kundsupport hanterar vi effektivt era beställningar och hjälper er med reservdelar via telefon, mail och fax.

NÄRHET

Från våra fem säljkontor i Sverige kan vi snabbt komma till dig för att diskutera lösningar på ditt pumpbehov. Vårt huvudkontor med lager och pumpverkstad finns i Tranås.

EN DEL AV OEM INTERNATIONAL AB

Telfa är en del av börsnoterade OEM-koncernen med 34 rörelsedrivande enheter i 14 länder och en årsomsättning på ca 3,1 miljarder (2018).
 
Telfa använder koncernens gemensamma funktioner för att kunna erbjuda bästa möjliga service, bland annat:

  • Logistik och inköp i koncernens logistikcenter, baserat i Tranås
  • OEM Quality Development, ett kvalitetssystem utvecklat utifrån Toyotas principer
  • Kundsupport och reklamationshantering
  • Verktyg för digital marknadskommunikation
  • Ekonomiadministration
  • Stora OEM-kunder kan ges möjlighet att köpa via OEM Automatic AB

 

HÄR FINNS VI

Vi har idag säljkontor i Umeå, Stockholm och Göteborg med huvudkontor inkl sälj och verkstad lokaliserat i Tranås, Småland.

 

Kundsupport

Växel

phone 075-24 24 450

Skicka e-post Skicka e-post