Det här är Telfa AB

 

Telfas vision är att vara den ledande aktören på pumpar för hygien, livsmedel och industrikunder i Sverige. 

Med över 40 års erfarenhet marknadsför vi pumpar och pumpaggregat från ledande tillverkare till den svenska industrin. Med våra kunniga medarbetare och breda sortiment monterar, testar och anpassar vi pumpen efter ert behov för ett hållbart och långsiktigt pumpande. Det är få som kan slå oss på fingrarna när det kommer till just pumpar och vi delar gärna med oss av vår kunskap för att ge våra kunder trygghet i sitt val av pumpleverantör. Vi har säljkontor i strategiskt utvalda delar av Sverige och vårt huvudkontor finner ni i Tranås där vi också har egen pumpverkstad samt lager.

Telfa är en del av OEM International AB som är ett av Europas ledande teknikhandelsföretag med 34 bolag i 15 olika länder och en årsomsättning på ca 5,1 miljarder SEK (2023).

Som ett företag i koncernen har vi möjlighet att ta del av OEMs gemensamma funktioner som bland annat logistik och OEM Quality Development, ett kvalitetssystem utvecklats utifrån Toyotas principer. Att vara en del av OEM innebär att vi kan bidra ytterligare för ett stabilt samarbete över tid och erbjuda extra trygghet till våra tillverkare och kunder.


"Alla kan leverera en pump.
Vi levererar den som passar."

 

KUNNIGA SÄLJARE

Våra säljare har kunskap om hela vårt omfattande produktprogram och genomgår kontinuerligt utbildningar för att vara uppdaterade kring produktnyheter och möjligheter i sortimentet.
Vi besöker er gärna i er verklighet så att vi tillsammans kan definiera era behov och förväntningar i en behovsanalys, vilken blir grunden för att hitta exakt rätt pumplösning.


PRODUKTSPECIALISTER

Våra produktansvariga har djup specialistkunskap kring våra tillverkares pumpar. De ansvarar för kontakten med tillverkarna och står för utbildning och support till säljare och kunder. 
Att utveckla och hålla vår produktinformation uppdaterad är en naturlig del i arbetet.

NÄRHET

Från våra fem säljkontor i Sverige kan vi snabbt komma till dig för att diskutera lösningar på ditt pumpbehov. Vårt huvudkontor med lager och pumpverkstad finns i Tranås.


Vi har idag säljkontor i Umeå, Stockholm, Göteborg och Malmö med huvudkontor inklusive sälj och verkstad lokaliserat i Tranås, Småland.

KUNDSUPPORT

Med produktutbildad kundsupport hanterar vi effektivt era beställningar och hjälper er med reservdelar via telefon, e-post eller över ett personligt möte.

Vardagar 08-16:30 (lunch 12-13)

Telefon 075-24 24 450

e-post [email protected]

Divider
Kundsupport

Kontakta vår kundsupport så hjälper vi dig! - Vår växel är öppen vardagar 08.00-16.30, lunchstängt mellan 12:00-13:00

phone 075-242 44 50

Skicka e-post Skicka e-post