Service och Verkstad

För att kunna arbeta långsiktigt och hållbart i vår verksamhet har vi en egen verkstad i samma lokaler som vårt huvudkontor på Höganloft i Tranås.
Här kan du läsa mer om hur det fungerar.

 

PUMPVERKSTAD

Vår pumpverkstad är fullt utrustad för service och reparation av våra pumpfabrikat. Här arbetar vi fram kundanpassade pumpmontage med möjlighet att komponera produktlösningen efter kundens behov oavsett applikation. Tack vare vår verkstad kan vi också testa olika pumplösningar för bästa resultat och matchning av våra kunders behov och önskemål. Samtliga pumpaggregat som monteras och på annat sätt kundanpassas funktionstestas av en pumptekniker innan leverans.

 

TESTPUMPAR

För att skapa extra trygghet kan vi i vissa fall erbjuda kunder möjligheten att provköra en våra testpumpar. Detta sker då på plats hos kund tillsammans med en av våra erfarna säljare.

 

HUR VI SÄKRAR KVALITET OCH TRYGGHET

Vid reparationer och service skapar vi alltid en servicerapport som vi både skickar ut till kund samt arkiverar själva för historik och uppföljning. Arkivering gäller även för samtliga testprotokoll på de montage vi monterar och testkör. Alla pumpaggregat har dessutom en märkskylt monterad som innehåller bland annat ordernummer, kundnummer, pumptyp mm som gör det lätt för oss att identifiera varje enskilt fall.
-Det här tycker vi är extra viktigt just för att kunna erbjuda bästa och hållbaraste service. Vi vill att våra kunder ska känna trygghet i deras val av pumpleverantör.

 

KUNDANPASSNING OCH PRODUKTFÖRÄDLING

På vår förädlingsavdelning utför vi dagligen kundanpassade förmontage till OEM-kunder som vill frigöra tid och effektivisera sin egen produktion. Tack vare detta kan vi förenkla och effektivisera er verksamhet samtidigt som vi ger en kostnadseffektiv lösning med våra produkter. Exempel är modifiering av kablage, kontaktering och etikettering.

Läs mer om vår produktförädling här

 

 

Testpump 2 som skickas ut till livsmedels kunder
Kundsupport

Kontakta vår kundsupport så hjälper vi dig!  - Vår växel är öppen vardagar 08.00-17.00 med lunchstängt mellan 12:00-13:00

phone 075-24 24 450

Skicka e-post Skicka e-post