Telfa lanserar Verderflex från Verder Company

Nu utökar vi sortimentet med Verderflex


Vi kan stolt meddela att vi sedan januari 2023 har utökat vårt produktutbud med ett brett sortiment av VERDERFLEX industriella slangpumpar från Verder Ltd! Med en enkel konstruktion och hög driftsäkerhet är Verderflex slangpumpar idealiska för exempelvis problemapplikationer.

Företagsnytt

VERDER Ltd har lång och gedigen erfarenhet av utveckling och produktion av högkvalitativa slangpumpar för både industriella och OEM-applikationer. Med produktionsenheter i England, Tyskland och Italien tillgodoses marknadens behov av pumpar för dosering och transport av de flesta typer av vätskor. Slangpumpar är tack vare den enkla konstruktionen ett driftsäkert val vid problemapplikationer där andra pumptyper får driftstörningar efter kort tid.

Slangpumpar från Verderflex har endast en mediaberörd del och saknar både backventiler och axeltätning vilket gör dem okänsliga för torrkörning. Pumparna kan hantera vätskor med gasinblandning och media med slitande partiklar. De är utmärkta vid hantering av känsliga produkter som exempelvis skjuvkänsliga flockningsmedel, och används globalt för utmanande applikationer inom bl.a. gruvor, vattenrening och livsmedelsproduktion. Pumparna ger även hållbara möjligheter, exempelvis för att minska förbrukningen av fällningskemikalier i vattenrening, eller för att minska vattenförbrukningen i gruvindustrin vid hantering av malmslurry.

Vi har sedan tidigare ett långt samarbete med Packo Pumps och Microdos som båda ingår i Verder Liquids.

-Att vi nu får förtroendet att utveckla försäljningen av det breda sortimentet slangpumpar från Verderflex är fantastiskt stort och vi ser att detta kommer komplettera vårt redan breda sortiment på ett ypperligt sätt.
Oscar Nyström, VD Telfa.

 

Till våra produkter

Läs mer om Verderflex här

Verderflex iDura Introduction video

video cannot show image
Telfa utökar sortimentet med Verderflex från Verder Company
Divider
Kundsupport

Kontakta vår kundsupport så hjälper vi dig!  - Vår växel är öppen vardagar 08.00-17.00 med lunchstängt mellan 12:00-13:00

phone 075-24 24 450

Skicka e-post Skicka e-post