M PUMPS C MAG-PL Delad

M PUMPS | Pumpar för aggressiva vätskor


Italienska M PUMPS har över 40 års expertis inom pumpar och är pionjärer inom utvecklingen av innovativa magnetdrivna (tätningslösa) pumpar. Med en imponerande historia och en ständig strävan efter perfektion, har M PUMPS blivit en snabbväxande aktör som sätter standarden inom design och tillverkning av både magnetdrivna och mekaniskt tätade pumpar.

Företagets breda sortiment passar en mängd branscher som till exempel kemi, petrokemi, farmaceutiska produkter, naturgas, vätgas, filtrering och förnybar energi både off-shore och on-shore. M PUMPS levererar produkter och tjänster av högsta kvalitet till hela världen, ett åtagande som bygger på deras decennier av erfarenhet och djupa förståelse av marknadens behov.
M PUMPS är välkända för sin pålitlighet och exceptionella kvalitet. Deras sortiment inkluderar en mångfald av pumpar, såsom centrifugalpumpar, turbinpumpar, vingpumpar och sidokanalspumpar. Detta breda utbud gör dem till en pålitlig partner för krävande applikationer över hela världen.

Pumpskola

C MAG-PL

M PUMPS serie C MAG-PL är en serie tätningslösa plastlinade magnetkopplade centrifugalpumpar med hög prestanda.

Att det är en plastlinad pump innebär att pumphuset är tillverkat av gjutjärn medan alla vätskeberörda delar är i korrosionsbeständig plast. Konstruktionen gör att pumpen blir mekanisk stark samt klarar höga systemtryck (upp till 16bar) och ett större temperaturområde jämfört med en pump helt i plast. Att storleken dessutom är mindre och priset oftast lägre är ytterligare fördelar!

 

Plastskiktets tjocklek och kvalitet är avgörande för prestandan och livslängden på pumpen. Det finns enklare varianter av plastlinade pumpar på marknaden där tjockleken är mellan 3mm och ner till 1mm. Vid tunna plastskikt och pumpning av t.ex. väteklorid eller salpetersyra finns stor risk att mediet penetrerar genom plastskiktet och angriper det yttre stödjande huset av gjutjärn.Detta är en säkerhetsrisk som kan vara svår att upptäcka men som kan få katastrofala följder.
M PUMPS kan genom en speciell tillverkningsprocess säkerställa att plastskiktet alltid är minst 5mm, vilket reducerar denna risk till ett minimum.

 

 

Utforska M PUMPS sortimentet:

  • Magnetdrivna turbinpumpar >>

  • Magnetdrivna centrifugalpumpar >>

  • Magnetdrivna vingpumpar >>

  • Magnetdriven sidokanalspump >>

 TÄTNINGSLÖS

 KLARAR TEMPERATURER FRÅN            -85°C TILL +130°C 

 FLÖDE UPP TILL 90 m³/h

 FINNS ÄVEN I                                           EXPLOSIONSKYDDAT UTFÖRANDE      (ATEX)

 

 

M Pumps magnetdrivna centrifugalpumpar | Telfa AB

Till C MAG-PL >>

Divider
Kundsupport

Kontakta vår kundsupport så hjälper vi dig! - Vår växel är öppen vardagar 08.00-16.30, lunchstängt mellan 12:00-13:00

phone 075-242 44 50

Skicka e-post Skicka e-post