ADPC membranövervakning  Wanner Hydra Cell

ADPC - Undvik haveri med membranövervakning


Med kontrollerad membranpositionering skyddar man sig mot skador på pumpen vid oönskade stopp i sugledningen. En pump med ADPC får en längre livslängd och en säkrare drift och det är få pumpar som klarar en stängd sugledning under drift, oavsett om det råkar vara en stängd ventil vid uppstart eller om det är ett igensatt filter som blockerar sugledningen. Och oftast slutar en blockerad sugledning med skador på pumpen men det kan också i värsta fall sluta i ett haveri.

Pumpskola

Wanner Hydra-Cell har under många år utvecklat sin patenterade lösning ADPC, även känt som Kell-Cell och DCP. Detta är en funktion som skyddar pumpen vid oavsiktlig blockering på sugsidan. ADPC står för Advance Diaphragm Position System och övervakar membranens position vid varje slag. Eftersom membranen aldrig kommer utanför sitt arbetsområde får pumpar med ADPC en överlägsen livslängd och driftsäkerhet.

I dagsläget finns ADPC som standard i följande Hydra-Cell pumpmodeller G03, G13, G03MB, G13MB, G10, G12, G15, G17, G25, G35, G66, T100, T200, Q155, Q330 där vissa av modellerna benämns med Kell-Cell eller DPC.

Har du pumpar där sugsidan riskerar att oavsiktligt blockeras?
Då kan en pump med ADPC vara en enkel och billig lösning för att undvika kostsamma haverier. Observera att funktionen dock inte är en ursäkt eller lösning för ett dåligt system utan är framtagen för att ge en längre livslängd på pumpen och säkrare drift.

Systemet är under ständig utveckling och införs på fler och fler modeller, har du en gammal pump utan ADPC och vill uppgradera? Hör av dig till oss så tittar vi på ett utbyte eller en ombyggnad!

 
Divider

EXEMPEL PÅ PUMPAR MED ADPC SOM STANDARD

Kundsupport

Kontakta vår kundsupport så hjälper vi dig! - Vår växel är öppen vardagar 08.00-16.30, lunchstängt mellan 12:00-13:00

phone 075-242 44 50

Skicka e-post Skicka e-post