Telfa ställer ut på Nordic future food and food tech
2023-04-18

NORDIC FUTURE FOOD & FOOD TECH 2023

Kom och prata pumpar med oss under mässan och konferensen den 31  maj - 1 juni i Kistamässan, Stockholm. Nordic Future Food ger en heltäckande mässa med mängder med innovationer, kostnadsfria kompetenshöjande seminarier på scen samt en konferens i med föreläsningar, paneldebatter, workshops, kompetensutveckling, nätverkande och mycket mer. Kom och träffa oss på plats, dela med er av era utmaningar så ger vi förslag på pumplösningar som kan hjälpa er att uppnå er fulla potential. Eller varför inte bara svänga förbi och säga hej? Ni hittar oss i monter C:20

Företagsnytt

VAR MED OCH FORMA FRAMTIDENS LIVSMEDEL OCH LIVSMEDELSPRODUKTION

Nordic Future Food är årets viktigaste mötesplats för morgondagens livsmedel. Här får du möjligheten att uppleva hur framtidens produktutveckling, tillverkning och färdiga produkter kommer utformas. Eventet förbereder dig inte bara på förändring utan gör dig fullt förberedd att ta dig an utveckling och konsumentens alla nya möjligheter. Få energi, känn pulsen samt var med i händelsernas centrum kring framtidens livsmedel och foodtech. Här skriver vi historia tillsammans – här skapar, utvecklar och utformar vi framtidens mat och matproduktion.

Nordic Future Food ger en heltäckande mässa med mängder med innovationer, kostnadsfria kompetenshöjande seminarier på scen samt en konferens i med föreläsningar, paneldebatter, workshops, kompetensutveckling, nätverkande och mycket mer.
Kom och träffa oss på plats, dela med er av era utmaningar så ger vi förslag på pumplösningar som kan hjälpa er att uppnå er fulla potential. Eller varför inte bara svänga förbi och säga hej? 

Ni hittar oss i monter C:20!

För konstnadsfri entré och 20% rabatt på konferensbiljetterna, registrera dig här!

TALARE
Fredrik Reinfeldt, f.d Statsminister i Sverige
Petter, Artist, entreprenör och talare
Emma Nohrén, Ordförande Miljö- och jordbruksutskottet
Eric Lundberg, VD ICA Sverige
Ulla Luhtasela, Nordisk hållbarhetschef Nestlé
Mats Liedholm, VD Fazer Sverige
Tilda Wissmar, Grundare Gottlery
Telfa ställer ut på Nordic future food and food tech i Kistamässan Stockholm 2023
separator_grey
Kundsupport

Växel

phone 075-24 24 450

Skicka e-post Skicka e-post