Detta är Telfa

Telfa AB strävar efter att vara en ledande aktör på pumpar för maskinbyggare och industrikunder i Sverige. 

Med över 40 års erfarenhet har vi på Telfa etablerat oss som en långsiktig leverantör av pumpar och pumpaggregat på den svenska marknaden. Specialistkompetens och bra produkter tillsammans med snabbhet och leveranssäkerhet gör det tryggt att göra affärer med oss. Vi erbjuder ett sortiment som är unikt i både bredd och djup, vilket tillsammans med våra engagerade medarbetares samlade kunskap ger förutsättningarna för att ge er den bästa pumplösningen.

Kunniga säljare

Våra säljare har kunskap om hela vårt omfattande produktprogram och genomgår kontinuerligt utbildningar för att vara uppdaterade kring produktnyheter och möjligheter i sortimentet.
Vi besöker er gärna i er verklighet så att vi tillsammans kan definiera era behov och förväntningar i en behovsanalys, vilken blir grunden för att hitta exakt rätt pumplösning.

Produktspecialister

Våra produktansvariga har djup specialistkunskap kring våra tillverkares pumpar. De ansvarar för kontakten med tillverkarna och står för utbildning och support till säljare och kunder. 
Att utveckla och hålla vår produktinformation uppdaterad är en naturlig del i arbetet.

Kundsupport

Med produktutbildad kundsupport hanterar vi effektivt era beställningar och hjälper er med reservdelar via telefon, mail och fax.

Närhet

Från våra fem säljkontor i Sverige kan vi snabbt komma till dig för att diskutera lösningar på ditt pumpbehov. Vårt huvudkontor med lager och pumpverkstad finns i Tranås.
Karta över telfas kontor i sverige

Telfa är en del av börsnoterade OEM-koncernen med 34 rörelsedrivande enheter i 14 länder och en årsomsättning på ca 3,1 miljarder (2018).
 
Telfa använder koncernens gemensamma funktioner för att ge bästa service, bland annat:

  • Logistik och inköp i koncernens logistikcenter, baserat i Tranås
  • OEM Quality Development, ett kvalitetssystem utvecklat utifrån Toyotas principer
  • Kundsupport och reklamationshantering
  • Verktyg för digital marknadskommunikation
  • Ekonomiadministration
  • Stora OEM-kunder kan ges möjlighet att köpa via OEM Automatic AB
Huvudkontor
Kundsupport

Växel

075-24 24 450

Skicka e-post