LEDIG TJÄNST

Teknisk säljare - pumpar för livsmedel/läkemedel/kosmetika

Trivs du med daglig kundkontakt och sälj? Då är vi rätt företag för dig!

DET HÄR ÄR VI

Telfa AB ingår i OEM-koncernen med huvudkontoret placerat i fräscha och moderna lokaler uppe på Höganloft i Tranås.
Vi är en ledande pumpleverantör som har funnits på den svenska marknaden sedan 1959. Vi är specialiserade inom pumpar och arbetar med att hjälpa våra kunder att ta fram lämpade pumplösningar utefter deras behov och önskemål. Vi fortsätter att växa för varje år som går och nu har det blivit dags att stärka vårt team ytterligare. Riktigt kul tycker vi!

Vilka är vi som jobbar här?
De flesta av oss är baserade och utgår från Tranås, resterande är utspridda på orter runt om i landet. På vårt huvudkontor i Tranås är vi just nu 12 personer på plats och där delar vi lokaler tillsammans med våra systerbolag Batteripoolen AB och OEM Motor. Vi är ett glatt gäng som trivs tillsammans och hoppas att den som kommer in kommer trivas lika bra!

VI SÖKER EN TEKNISK SÄLJARE

Vi söker en teknisk säljare till vårt satsningsområde kring hygieniska pumpar där vi bearbetar med kunder inom livsmedel, läkemedel och kosmetika.

I tjänsten får du tillgång till ett av marknadens vassaste sortiment med flera spjutspetsprodukter, tillsammans med bra support från våra produktansvariga. Som teknisk säljare på Telfa förväntas du skapa tillväxt genom att bearbeta och bygga långsiktiga relationer med både befintliga och nya kunder på distriktet. Kundbearbetning sker främst via förbokade personliga möten där du besöker kunder minst två dagar per vecka.
Du kommer ansvara för ett distrikt med bred och växande kundbas med stort antal potentiella kunder.

 

DIN PROFIL

Vi förväntar oss att du har ett genuint teknikintresse kombinerat med ett högt engagemang och noggrannhet. Troligtvis har du någon form av teknisk utbildning. Tidigare erfarenhet av processutrustning och teknisk försäljning är meriterande men inget krav. För att lyckas krävs goda språkkunskaper i svenska och engelska samt datavana kring Microsoft Office-programmen (främst Outlook, Excel, PowerPoint)

B-körkort är obligatoriskt


Ansökningar kommer behandlas löpande.

Vid intresse vänligen kontakta:
Stefan Åslund
[email protected]
076-527 85 69

Kontaktperson
Oscar Nyström VD Telfa Oscar Nyström

VD

+46752424480 075 - 242 44 80

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Växel

phone 075-24 24 450

Skicka e-post Skicka e-post